Orvosaink

Dr. Szécsi Erzsébet

Diplomámat 1981-ben szereztem Semmelweis Egyetemen. Magánrendelést Budapesten 1990-óta folytatok. 2000-től veszek részt a fogszakorvosok (rezidensek) képzésében.

A SZÉ-DENT Kft-t 2005-ben alapítottuk. 2012-ban létrehoztam a CÉLPONTBAN AZ EGÉSZSÉG elnevezésű komplexumot a XVIII. kerület Üllői út 579. alatt. A komplexum bázisát a fogászati tevékenység jelenti, de szívesen adok teret egyéb preventív, gyógyító tevékenységnek, ha céljuk az egészség megőrzése, korai diagnózis felállítása.

Azon kevesek közé tartozom, akiknek munkájában gyerekkori álma valósult meg: A GYÓGYÍTÁS.

Szeretem azt a környezetet, amit munkahelyemként magam alakítottam olyanná, amiben jó lenni, így jó bemenni dolgozni, s így nem veszem észre, hogy fáraszt, unom, pedig a páciensek nagyon sokszínűek és tudják „darálni” az embert.

Szeretem a kreatív, manualitást igénylő feladatokat, de nagyon érdekel az elváltozások mélyebb oka, így a szájban lévő folyamatok belgyógyászati vonatkozása. Számomra a fogászat nem csak a fogpótlások gyártására fókuszál, hanem szeretem az száj egészét nézni, mely sok mindent elárul az életmódról s megannyi, háttérben zajló folyamatra hívja fel a figyelmet.

Ezeket az ismereteket szeretem az általános orvoslást művelő kollégákkal is megosztani, amit a Kerületi Orvos Napokon – ha van lehetőségem – meg is teszem.

Ballai_Zsofia_Agnes

Dr. Ballai Zsófia Ágnes

Dr. Ballai Zsófia Ágnes vagyok, diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán szereztem, cum laude minősítéssel 2023-ban. Ebből adódóan a legkorszerűbb technikákat tanultam, és sajátíthattam el.

Személyemben a fiatalság érvényesül, így ennek megfelelő lendülettel végzem a munkámat. Motiváltságomból adódóan mindig a tökéletességre törekszem. Hitvallásom, hogy egy szép mosoly az önbizalom jele, ami magában foglalja mind a funkció, mind az esztétika helyreállítását, ezzel együtt a betegségek megelőzését.

A jó orvos-beteg kapcsolat számomra elsődleges, így a kezelések alkalmával minden folyamatról, és felmerülő lehetőségekről folyamatosan tájékoztatom pácienseimet. Hiszem, hogy a nyílt őszinte kommunikáció bizalmat teremt. Célom, hogy pácienseimet bevonva, közösen találjuk meg a legmegfelelőbb megoldást.

Nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra, a kezelések közben a nyugodt légkörre, ezért maximális fájdalommentességgel igyekszem végezni a beavatkozásokat.

dr_kovacs-gyongyi

Ivanyikné Dr. Kovács Gyöngyi

Ivanyikné dr. Kovács Gyöngyi vagyok, 2004-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel és 2007-ben szakvizsgáztam Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakterületen.

Hosszú évekig dolgoztam sürgősségi fogászati ellátásban belvárosi magánrendelőkben. Így a gyökérkezelések, illetve a szájsebészeti beavatkozások terén szereztem tapasztalatot.

2024-ben csatlakoztam a SZÉ-DENT Fogászat csapatához, mint fogszakorvos és a cég ügyvezetője. Örülök, hogy szakmailag elismert, tapasztalt és empatikus kollégákkal dolgozhatok együtt. A SZÉ-DENT Fogászat közel húsz éve működik. Ezalatt rengeteg sikeres munka átadására került sor. Sok páciens életét tettük teljessé, akár tömésekről, akár fogpótlásokról legyen szó. Maximális fájdalom mentességre törekszünk, minden ellátási területen.

Jelenleg a rendelő vezetésével foglalkozom a férjemmel együtt és januártól a betegek ellátásával is fogok foglalkozni. Kettő csodás gyermek édesanyja vagyok: kislányom kilenc éves, kisfiam pedig négy múlt.